Esitteet

Uimahallit ja kylpylät

Saniteettitilat

Anti-graffiti

Julkiset tilat

Liukastumisenesto

Pintojen suojaus julkisissa tiloissa


Suoritamme pintojen puhdistusta ja suojausta julkisissa tiloissa keraamipinnoitteilla.

Teräspintojen suojaus

Uimahalleissa olevat teräspinnat joutuvat alttiiksi voimakkaalle kloorin sekä otsonin aiheuttamalle syövyttävälle vaikutukselle. Metallipinnat vaativat puhdistusta, mutta samalla tämä kuluttava toimenpide vaurioittaa teräksen pinnalla olevaa oksidikerrosta ja luo edellytykset korroosion käynnistymiseen.

Ainoa tehokas tapa poistaa ruoste näiltä pinnoilta on niiden hapottaminen. Ruoste poistetaan kemiallisesti ja tuloksena on puhdas ja kiiltävä teräs.

Alkanut syöpyminen on erittäin hankala pysäyttää ilman teräksen suojausta. Tähän tarkoitukseen käy parhaiten keraaminen kirkaspinnoite. Keraami muodostaa kestävän ja ohuen lasimaisen pinnan, eristäen metallin korroosiota aiheuttavasta ympäristöstä. Teräs on tämän jälkeen suojassa ja helppo puhdistaa. Kustannukset tulevat nopeasti takaisin säästyneinä pesuaine- ja siivouskuluina, samalla kun rakenteiden huolto ja korjausväli pitenee.

Kaakelipintojen suojaus

Saniteettitilojen kaakelit voidaan suojata keraamisella kirkaspinnoitteella, jolloin varsinkin saumoissa esiintyvä tummuminen sekä pintojen likaantuminen vähenee ja niiden aikaavievä puhdistus helpottuu.

Keraami muodostaa saumoihin ja laatan pinnalle ohuen lasimaisen kerroksen, estäen lian, saippuan ja mm. virtsan tunkeutumista ja kertymistä niihin. Saniteettitiloissa yleisesti esiintyvät hajuhaitat saadaan näin tehokkaasti eliminoitua ja niiden hygienisyys ja viihtyisyys paranee.

Antigraffiti suojaus

Keraaminen kirkaspinnoite soveltuu myös muiden pintojen suojaamiseen likaantumiselta. Koska kirkaspinnoite hylkii voimakkaasti vieraita aineita, sitä käytetään laajalti antigraffiti suojana kohteiissa jotka ovat alttiina töhertelylle. Tussi, maalit ja lika eivät pääse imeytymään alustaan ja ne on helppo poistaa suojatulta pinnalta. Itse pinnoite on tunteeton puhdistusaineille. Novoc kirkaspinnoitteet soveltuvat metalli-, puu-, muovi-, kivi sekä maalatuille pinnoille.

Liukastumisenesto

NOVOC anti-slip luistonesto poistaa liukkauden tasaisilta ja märiltä kaakeli- ja laattapinnoilta sisällä tai ulkona, pysyvästi! Liukastumisen vaara vähenee tutkimustulosten mukaan 300–800 %. Erityisesti märillä pinnoilla parannus on huomattavan suuri.

NOVOC anti-slip käsittely muuttaa pysyvästi mikroskooppisen pintarakenteen, muuttamatta sen alkuperäistä väritystä.
Pysyvään luistonestokäsittelyyn riittää yksi käsittelykerta.