Liukastuminen on yleisin onnettomuuden syy uimahalleissa

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan liukastuminen allas- tai suihkutiloissa on yleisin onnettomuusriski uimahalleissa ja kylpylöissä. Niiden ehkäisemiseen kannattaa panostaa ennakkoon liukkaudenestoa parantaen.

NOVOC anti-slip käsittelyllä pinnan rakenne muuttuu pysyvästi sen mikroskooppisessa rakenteessa, muuttamatta alkuperäistä väritystä tai ulkonäköä.
Pysyvään luistonestokäsittelyyn riittää yksi käsittelykerta.

Anti-Slip luistonestopinnoitus


NOVOC anti-slip luistonesto poistaa liukkauden tasaisilta ja märiltä kaakeli- ja laattapinnoilta sisällä tai ulkona… pysyvästi!

Liukkauden esto

Kaikissa tiloissa joissa lattioiden liukkaus aiheuttaa vaaratilanteita, kannattaa kiinnittää huomiota kitkakertoimen parantamiseen. Erityisesti kosteat lattiat julkisissa tiloissa, kuten uimahallit, liiketilat, kauppakeskukset, kulkuluiskat, sairaalat, terveyskeskukset, vanhainkodit, jne. hyötyvät tästä.

Onnettomuuksia voidaan ennaltaehkäistä käsittelemällä lattiat NOVOC Anti-Slip pinnoitteella jo ennen kuin vahinko tapahtuu. Yksikin onnettomuus saattaa aiheuttaa merkittäviä kustannuksia, inhimillisistä kärsimyksistä puhumattakaan.

NOVOC Anti-Slip parantaa kitkakerrointa tutkimustulosten mukaan 300–800 %, alustasta riippuen. Erityisesti märillä pinnoilla parannus on huomattavan suuri.

Pinnoite ei sisällä happoja, eikä mitään liuottimia ja on siis ekologisesti turvallinen. Toimii erinomaisesti jopa luistonestolaatoilla! NOVOC anti-slip estää homeen kasvua ja vähentää kalkin kertymistä käsitellyille pinnoille.

NOVOC anti-slip käsittely luo kvartsipartikkelit seuraaville pinnoille:

  • keraamiset lattiat, posliini
  • keinokivi, luonnon kivet, kuten marmori, liuskekivi, graniitti
  • emaloidut pinnat kylpy- ja suihkuammeissa